skip to Main Content

we treat your home like a wedding day
we use something old, something new, something borrowed and something you.

MAATWERK BE ORIGINAL

“You dream it, we create it!” Thinkwood is de perfecte partner voor al uw interieurwensen! Bij ons is uw meubel een uniek product, een “one-of-a kind”.
Wij werken het liefst met gerecupereerd steigerhout. Andere afwerkingen zijn echter ook mogelijk en daarom overleggen we graag met u wat het beste geschikt zal zijn voor uw project of meubel. Alles hangt er van af waar het voor zal dienen, wat uw budget is, binnen of buitenmeubel,… Ieder meubel vraagt om een eigen materiaal en dus ook een aparte aanpak!

INTERIEURSTYLING

Om u het beste interieuradvies te bezorgen, maakt Julie onze interieurstyliste samen met u een stappenplan. Deze stappen omvatten de interieurindeling, keuze van de meubels, kleuren en accessoires.
Samen met u gaat ze op zoek naar uw werkelijke stijl! Soms komt wat we denken te willen niet echt overeen met wat de echte wensen zijn. We leven niet in een woon-magazine. Deze oefening zorgt ervoor dat u keuzes zal maken waar u echt tevreden mee zal zijn. Geen ‘coup de foudre’ maar een langdurige relatie met uw interieur om van te houden. Voor meer info: [email protected]

RENOVATIES & PROJECTEN

Wil je graag renoveren maar heb je geen zin om met 10 verschillende aannemers in zee te gaan? Thinkwood is ook uw partner voor gyprocwerken, parket leggen, badkamer, keuken, electriciteitswerken, sanitair,… Wij verzorgen uw hele renovatie van a tot z.

MORTEX

Mortex is een fijne waterdichte bekleding en heeft een mineraal aspect in de stijl van “béton ciré” of “tadelakt”.
Het mineraal aspect van mortex transformeert een werkblad, in keukens of badkamers. Het geeft ze een unieke uitstraling, volledig op maat. Door de toepassing van een dunne laag zonder zichtbare voegen, krijgt men de illusie van een steenblok. En dit voor een lichter gewicht en een lagere kost.
Douchewanden, keukenwerkbladen, tafelbladen,… de mogelijkheden zijn legio.

STALEN RAMEN & DEUREN

Stalen deuren passen volledig in het hedendaags woonplaatje. Droom je van een strak, landelijk of scandinavische interieur? Een stalen deur zorgt voor de perfecte blikvanger. Deze deuren en ramen worden gemetalliseerd en voorzien van een poedercoating. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij dankzij het gebruik van rubberstopverf.

BUISKOPPELING.BE

Thinkwood is exclusief verdeler van BUISKOPPELING.BE

Met buiskoppelingen verbindt u steigerbuizen aan elkaar tot de meest uiteenlopende constructies. Surf naar  www.buiskoppeling.be voor het grootste assortiment van buiskoppelingen en steigerbuizen aan huis geleverd!

Back To Top