skip to Main Content

STEIGERHOUT EENVOUDIG MOOI

Steigerhouten meubelen zijn meubelen gemaakt van een speciaal soort vurenhout of dennenhout, afkomstig uit Noord-Scandinavië. Het hout draagt de naam steigerhout omdat het gebruikt wordt voor de loopplanken van bouwsteigers of havensteigers. De sporen hiervan, de invloed van weer en wind, geven uw steigerhouten meubelen net dat tikkeltje meer en zorgen voor een unieke uitstraling.

Voor steigerhouten buitenmeubelen hebt u de keuze om deze te laten uitvoeren in nieuw steigerhout of in gebruikt steigerhout. Standaard werken wij met gebruikt steigerhout omwille van het robuuste karakter hiervan. Vind u uw steigerhouten meubelen niet in het overzicht van onze realisaties, maak gerust een afspraak met ons en we creëren uw meubel. Maatwerk is namelijk ons handelsmerk.

thinkwood_8a

BUISKOPPELING.BE

Thinkwood is exclusief verdeler van BUISKOPPELING.BE

Met buiskoppelingen verbindt u steigerbuizen aan elkaar tot de meest uiteenlopende constructies. Surf  naar  www.buiskoppeling.be voor het grootste assortiment van buiskoppelingen en steigerbuizen aan huis geleverd!

OLIE

OLIE

Met steigerhout beits beschermt u niet alleen uw meubel, maar onderstreept u nog meer de authentieke uitstraling ervan.

Steigerhout beits is ondermeer verkrijgbaar in de kleuren white ,grey, ebben, gerookte eik, olm… Wij werken exclusief met Galtane olie die volledige op natuurlijke basis vervaardigd is voor een nog beter resultaat.

Met deze kwalitatieve oliebehandeling blijft de oorspronkelijke uitstraling van uw meubel behouden en de levensduur verlengd.

kussens

KUSSENS

Onze kussens worden op maat gemaakt en zijn beschikbaar in een 30-tal kleuren. Breng een bezoekje aan Thinkwood waar wij alle stalen ter beschikking hebben.

Deze kussens zijn vervaardigd met olefin vezels waardoor ze uitstekend bestand zijn tegen vocht en chemicaliën. Ze zijn zeer kleurvast, sneldrogend, licht en comfortabel. Ze hebben een geribbelde uitstraling. Deze kussens zijn afwasbaar op 40° en hoeven na het drogen niet gestreken te worden.

Back To Top